Compania

ROLLING STOCK COMPANY SA, înfiinţata in anul 2007, este o societate comerciala privata cu capital integral roman, avand ca actionari doua dintre cele mai importante firme de pe piata operatorilor feroviari: Grup Feroviar Roman S.A., membra a grupului Grampet S.A. Romania si Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa „CFR Marfă” S.A.

ROLLING STOCK COMPANY SA are ca obiect principal de activitate închirierea de locomotive şi vagoane în exteriorul României, în special în Europa centrala si de sud-est.

Materialul rulant este similar cu cel aflat in exploatare in toate tarile europene, vagoanele si locomotivele fiind modernizate, respectand conditiile impuse de legislatia feroviara europeana. Pentru a oferi garantia asupra materialului rulant pus la dispozitia clientilor sai, ROLLING STOCK COMPANY SA a devenit membra a CUU (Contract Uniform de Utilizare) si UIC (Uniunea Internationala a Cailor Ferate) in cursul anului 2008.
Calitatea managementului firmei este confirmata prin Certificatul privind implementarea si mentinerea unui sistem de management integrat al calitatii, eliberat de organismul de certificare TUV Austria la inceputul anului 2009.

Obiectivul societatii: Consolidarea pozitiei dobandite de Rolling Stock Company S.A. pe piata de inchiriere material rulant din Europa centrala si de sud-est si extinderea colaborarii cu societatile care activeaza in industrie, casele de expeditie si operatorii licentiati sa execute transporturi feroviare de marfa.

Rolling Stock Company S.A. va poate pune la dispozitie urmatoarele tipuri de:

Calitatea reprezinta pentru noi masura in care satisfacem cerintele explicite si implicite ale clientilor si societatii, prin realizarea constanta, integrala si integrata a cerintelor acestora si prin imbunatatirea continua a performantelor proceselor aplicate, referitoare la calitatea servicilor, mediu, SSO, peste nivelul de standardizare si reglementare.
Prin imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite si analiza mediului concurential, ne asiguram avantajul competitiv durabil.
Realizarea viziunii si misiunii declarate, se bazeaza pe intelegerea, adoptarea si respectarea urmatoarelor valori fundamentale:
-calitatea personalului, manifestata prin competenta, constientizare, inovare, disciplina si atasament fata de scopul si obiectivele organizatiei;
-calitatea superioara si constanta a serviciului de inchiriere material rulant.

Prin aplicarea unui management integrat si performant, suntem convinsi ca vom forma o cultura organizationala a ROLLING STOCK COMPANY S.A., prin care sa modelam o noua atitudine profesionala a personalului.